Vitaliteit en Stress

Uw gezondheid is belangrijk. Niet alleen fysiek, ook mentaal. Het kan zijn dat u veel op uw bord heeft. Misschien heeft u te maken met een ernstige gebeurtenis. Het zijn vaak de sterken die overbelast raken, zij gaan te lang door zonder hulp. Stapsgewijs kunt u weer in balans komen. De begeleiding wordt op maat gemaakt, passend bij uw persoon en uw situatie.

Signalen dat u niet in balans bent zijn: minder plezier hebben in uw leven. Piekeren en niet los kunnen laten. Uzelf opjagen, niet kunnen ontspannen, het is nooit goed genoeg. Minder zelfvertrouwen hebben. Moe zijn, overal tegenop zien. Minder weerbaar zijn, geen grenzen stellen.

In een veilige omgeving werkt u aan uw doel. U leert uzelf beter kennen en u leert omgaan met uw valkuilen. U werkt aan een nieuw leefritme. Stapsgewijs realiseert u een concrete verandering.

Klanten over mijn aanpak:

'Een warm mens met levenservaring en met beide benen op de grond. Mijn klacht had te maken met mijn jeugd. Ze gebruikte daarbij visualisaties en die hadden veel effect, het werkt snel en effectief.

'We hebben onderzoek gedaan naar energiegevers en energievreters. Ik heb geleerd hoe ik mijzelf kan ontspannen. Lidewij weet een spiegel voor te houden en dat is precies wat ik nodig had.'